Notícies

Coneix les darreres novetats del centre.

Eleccions al Consell Escolar

El dia 29 de novembre vam celebrar les eleccions per la renovació del consell escolar. Aqui teniu un recull de les votacions dels diferents sectors de l'escola.

Trobada d'Escoles Marianistes a Viena

Cada tres anys els equips de direcció de les escoles marianistes d'Europa tenen una trobada per compartir experiències, reflexionar sobre les necessitats actuals i de futur, i construir un projecte educatiu comú. Enguany, Viena n'és l'amfitriona entre el 30 d'octubre i el 2 de novembre, i des de la nostra escola hi participaran la representant de la titularitat, la Rosa M Hornero, i el director, el Jaume Ussetti. La trobada girarà al voltant de la identitat marianista i per aquest motiu cada centre ha d'aportar dos encàrrecs: una selecció de treballs plàstics elaborats pels alumnes, i que reflecteixin la seva visió dels fundadors, i un cartell on s'exposi com s'està concretant algun aspecte de la pedagogia marianista al centre.
Us facilitem els dibuixos guanyadors de cada categoria, que es mostraran a Viena, i també els que van ser triats com a finalistes. El cartell, que fa referència a la remodelació dels espais de l'entrada de l'escola, s'exposarà d'aquí a uns dies al nostre centre.

FINALISTES

Notícies per etapes

INFANTIL
PRIMÀRIA
SECUNDÀRIA