Notícies de pastoral

Coneix les darreres activitats de pastoral.

Activitat solidària

El passat dijous 5 de novembre vam fer la primera jornada solidària d’aquest curs, aqui us deixem un tastet , moltes gràcies a tots.

Torna ArrenCA'T

ArrenCA'T a 3r i 4t

Els grups ArrenCA'T també s'oferiran enguany a 3r i 4t de Primària

Acción Marianista

Nova campanya d'Acción Marianista, informa't fent clic a la infografia.

Recreacions de quadres ArrenCA'T

Us convidem a visualitzar les recreacions que l’equip d’ArrenCA’T ha fet d’algunes de les obres més conegudes de la Història de l’Art. Són realment espectaculars!

Els grups ArrenCA'T a Llinars

Sumem una altra convivència més, aquest cop a Llinars! 15 i 16 de febrer.

Els grups ArrenCA'T a Tiana

Tiana: la ruta, el bosc i anècdotes inesperades...

Esmorzar solidari

El passat dijous 7/11 vam esmorzar pa amb xocolata i amb tots els diners recollits es podrà començar a enrajolar el pati de l’escoleta de Ranchi. Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat.

Activitat solidària

Aquest cap de setmana participa en una nova activitat solidària dels grups ArrenCA'T

ArrenCA'T a Montserrat

El dissabte 18 de maig, juntament amb Ensems, l'altre grup Marianista de Barcelona, els grups ArrenCA'T vam fer camí a peu per arribar a Montserrat 👣🏃.De ben segur que ho repetirem molts cops més!! ☀️ Moltes gràcies a tots pel vostre esforç i companyia!!

Sant Jordi solidari

El dimarts, dia de Sant Jordi, gràcies a l'aportació de llibres que vau fer, vam poder fer una paradeta solidària de llibres, on tots els nens de primària i infantil van poder comprar llibres i polseres. Vam recollir 1.050 €. Heu ajudat a fer que l’escoleta de Ranchi pugui comprar més material esportiu i instruments musicals. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Vetllada nocturna a l'escola

Primera VETLLADA superada!!! Quina experiència tan espectacular 😊. Podem resumir-ho com una nit plena de somriures, sustos i alegries. Fins la propera 💤

Escola amb cor

El passat dijous 4 d’abril Càritas a lliurar-nos una placa d’Escoles amb Cor. Aquesta placa ens l’han donat per agrair tota la col·laboració que hem fet amb ells i reconèixer la tasca de sensibilització amb els alumnes i les famílies. El curs passat els alumnes de 3r ESO de l’APS van ajudar a organitzar la Festa de la Gent Gran; també hem participat en la recollida de diferents materials que la gent del barri necessitava, com ara material escolar, estris de neteja personal, ... Només 40 escoles de la diòcesi de Barcelona tenen aquesta placa. I gràcies a vosaltres i als nostres alumnes de l’ESO som una Escola amb cor.

Sortida al Pantà de Vallvidrera

Dissabte dia 9 de Març el grup d’ArrenCA’T vam gaudir de la primera excursió!! Vam anar al Pantà de Vallvidrera, localitzat al Parc de Collserola. Va ser un dia molt enriquidor i ens va fer un temps impressionant. Es van realitzar un seguit d’activitats en contacte amb la natura i de reflexió i es van compartir moments molt divertits en els que vam riure molt!

Setmanes dels Fundadors

Aquest dissabte vam estar preparant una sorpresa en motiu de celebració del dia d'Adela, que va ser el passat 10 de gener. La sorpresa encara està per arribar, però de moment us deixem unes imatges dels preparatius!

ArrenCA'T us desitja bones festes

Ja portem tres sessions amb els joves d'ArrenCA'T. Hem estat escalfant els motors per tot el que ens espera durant el segon trimestre... Esteu preparats i preparades?
Molt bones festes de Nadal a tothom!

Concurs de pessebres

Algunes famílies de l escola han fet pessebres amb material reciclat. Us animem a participar el curs que ve.

Campanya del quilo

La setmana del 10 al 14 de desembre vam fer la Campanya del quilo. Gràcies a totes les famílies de l'escola vam recollir molts aliments per les famílies necessitades del barri. Els alumnes de 1rESO i 6è EP van ajudar a recollir els aliments i portar-los a la parròquia de Sant LLuís Gonzaga. Moltes gràcies a tots!!!

Els grups ArrenCAT es posen en marxa

Podeu llegir la circular d'inici d'activitats dels grups ArrenCAT.

Esmorzar solidari

El passat dijous vam esmorzar pa amb xocolata i amb tots els diners recollits s´han pogut comprar molts instruments pels nens de l’escoleta de Ranchi. Moltes gràcies a tots per la vostra solidaritat

Missa d'acció de gràcies

El passat diumenge 7 d'octubre vam poder celebrar una missa d'acció de gràcies per la Beatificació de la nostra fundadora, Adela de Trenquelleon. Vam poder compartir amb tots vosaltres un esdeveniment tan important per tota la comunitat educativa.

Beatificació d'Adela de Trenquelleon

Durant la setmana passada tots els nens de l'escola van anar a la capella a recordar la beatificació de la nostra fundadora. Adela va escriure una carta a tots els alumnes i nosaltres li van contestar enviant una foto al seu Instagram. Aquí podeu veure tots els Instagrams que tots els cursos vam enviar-li.