Activitats Extraescolars

Curs 2018-2019

Bàsquet (Club i Escola de Bàsquet CAT)

Data d'inici: Dilluns 17 de setembre de 2018
Data de finalització: Dijous 20 de juny de 2019

L’activitat de bàsquet té per objectiu la formació humana i esportiva dels nens i nenes, a més de l’educació en els valors de convivència, respecte i esforç. A partir de P3 tots els nens i nenes poden iniciar-se en aquesta activitat i gaudir de molts jocs psicomotrius orientats al bàsquet. Mitjans i grans també tenen el seu lloc on, a més d'aprendre i passar-ho bé amb els companys i companyes, també aprenen a competir tot participant a les diferents competicions del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona i de la Federació Catalana de Basquetbol.

Per desenvolupar tota l'activitat en les diferents edats l'activitat es divideix en tres etapes ben diferenciàcies:

Etapa Curs Horari Preu
EI Tots Dimecres i divendres de 17 a 18 h. 42 €/mes
EP Tots Dimarts i dijous de 17 a 18:30 h. 49 €/mes
ESO 1r i 2n Dimarts i dijous de 17 a 20 h. 55 €/mes
ESO 3r i 4t Dilluns i dimecres de 18 a 19:30 h. 55 €/mes

A més de les sesions d'entrenament, fins a 2n de primària els equips participen en diferents trobades durant el curs escolar amb altres escoles d'arreu del territori. Tanmateix, els equips participen a les competicions del CEEB i de l'FCBQ. Els partits es juguen entre divendres a la tarda amb els més petits i finalitzen el diumenge amb els més grans. També es realitzen activitats com stages de pre-temporada, tornejos, campus d'estiu... i moltes activitats més al llarg de tota la temporada. No dubteu en venir un cap de setmana a l'escola a animar als companys i companyes!


+ Informació Fer preinscripció

Iniciació al Futbol (ACTIVA)

Data d'inici: Dilluns 1 d'octubre de 2018
Data de finalització: Dimecres 19 de juny de 2019

L'Iniciació al futbol té per objectiu familiaritzar als alumnes més petits en aquest esport ric en valors al mateix temps que desenvolupen les seves capacitats i habilitats motrius. Tot des d'un enfocament clarament lúdic i dinàmic on els jocs, la pilota i la diversió estan assegurats!

A més a més els alumnes a partir de 1r de primària tindran l'opció de participar un cop per trimestre a les trobades de menuts i menudets organitzades pel CEEB (Consell de l'Esport Escolar de Barcelona) i així posar en pràctica tot el que han après als entrenaments.

Etapa Curs Horari Preu
EI Tots Dilluns i dimecres de 17 a 18 h. 30 €/mes
EP Tots Dilluns i dimecres de 17 a 18 h. 30 €/mes


Fer preinscripció

Anglès (Merit School)

Data d'inici: Dilluns 1 d'octubre de 2018
Data de finalització: Dijous 20 de juny de 2019

L’anglès extraescolar, la qual s’ofereix a través de l’escola d’idiomes Merit School, complementa l’activitat curricular d’anglès, oferint una metodologia basada en la comunicació, potenciant l’expressió i la comprensió oral, amb l’objectiu que els alumnes tinguin una bona pronunciació.

Des del primer moment i des del primer nivell, els professors fomenten un ambient exclusiu en anglès. Potencien al màxim les possibilitats dels alumnes de practicar l’idioma fent els treballs en grup i en parelles i a més amb el professor a nivell individual. La idea fonamental és crear un entorn positiu en el qual els participants estiguin sempre en contacte amb l’anglès. Poder comunicar implica entendre bé l’anglès parlat i escrit i saber respondre de forma adequada. És per això que el nostre mètode està orientat a desenvolupar les quatre habilitats per dominar un idioma.

Fem les classes amenes i didàctiques per encuriosir l’alumne i mantenir l’interès. Sabem que cada alumne aprèn de forma diferent i per això planifiquem les classes amb una gran varietat d’activitats que ajuden als alumnes a potenciar les seves capacitats.

Etapa Curs Horari Preu
EI P3 Opció A: Dimarts de 17 a 18 h.
Opció B: Dijous de 17 a 18 h.
25 €/mes
EI P4 i P5 Opció C: Dilluns i dimecres de 14 a 15 h.
Opció D: Dimarts i dijous de 14 a 15 h.
Opció E: Dilluns i dimecres de 17 a 18 h.
Opció F: Dimarts i dijous de 17 a 18 h.
60 €/mes
EP 1r i 2n Opció A: Dilluns i dimecres de 14 a 15 h.
Opció B: Dimarts i dijous de 14 a 15 h.
Opció C: Dilluns i dimecres de 17 a 18 h.
Opció D: Dimarts i dijous de 17 a 18 h.
60 €/mes
EP 3r a 6è Opció E: Dilluns i dimecres de 14 a 15 h.
Opció F: Dimarts i dijous de 14 a 15 h.
60 €/mes
EP 3r a 6è Opció G: Dilluns i dimecres de 17:30 a 19 h.
Opció H: Dimarts i dijous de 17:30 a 19 h.
(les opcions G i H són classes d’1h i 30 min)
Des de 83 €/mes
ESO Tots Opció A: Dilluns i dimecres de 17:30 a 19 h.
Opció B: Dimarts i dijous de 17:30 a 19 h.
Opció C: Divendres de 16 a 19 h.
Des de 83 €/mes

MATRÍCULA: Per a tots els nous alumnes a l’activitat, la qual té un cost de 10€. Les renovacions no tenen cap cost.


Fer preinscripció

Natació

Data d'inici: Dimarts 2 d'octubre de 2018
Data de finalització: Dimecres 19 de juny de 2019

Des de ben petits, l'objectiu de l'activitat de natació serà la de potenciar la personalitat del nen o nena ajudant-lo a confiar en les seves pròpies possibilitats corporals, produint així una sensació de seguretat que farà que l'alumne perdi poc a poc la sensació de por.

Amb la pràctica de la natació s’afavoreix la coordinació, la tonificació de la musculatura, el desenvolupament cardiovascular i permet al nen relacionar-se amb un nou entorn de lleure fora de l’àmbit escolar.

Tots els cursets es duran a terme a les instal·lacions del CEM Bac de Roda.

Etapa Curs Horari Preu
EI Tots Opció A: Dimarts de 17 a 18 h.
Opció B: Dimecres de 17 a 18 h.
Pendent de confirmar
EP Tots Opció A: Dimarts de 18 a 19 h.
Opció B: Dimecres de 17.10 a 18.10 h.
Pendent de confirmar

Fer preinscripció

Activitats Musicals (Activa)

GUITARRA:

Data d'inici: Divendres 5 d'octubre de 2018
Data de finalització: Divendres 31 de maig de 2019

L’objectiu d’aquesta activitat és la iniciació de l’alumne en l’aprenentatge de l’instrument, educar l’oïda, la concentració i gaudir a través de l’aprenentatge de cançons properes als alumnes. Les classes són lúdiques i participatives adaptades a cada nivell escolar.

Cada alumne haurà de portar la seva guitarra pròpia. Serà el professor qui informarà als alumnes de les característiques que haurà de complir l’instrument a l’inici l’activitat.


Etapa Curs Horari Preu
EP 3r a 6è Divendres de 14 a 15 h. 35,30 €/mes
ESO Tots Divendres de 15 a 16 h. 35,30 €/mes

INICIACIÓ A LA MÚSICA:

Data d'inici: Dilluns 1 d'octubre de 2018
Data de finalització: Dimecres 29 de maig de 2019

La música és una disciplina que ajuda al creixement personal, desenvolupa les habilitats innates, millora la intel·ligència emocional, reforça la capacitat d’autoorganització personal i ajuda al desenvolupament motriu i neuronal.

Els coneixements s’introdueixen a través de nombrosos exercicis en forma de jocs, d’audició i de cançó, que tenen com a objectiu desenvolupar la imaginació, la improvisació i la creativitat. Aquesta activitat ofereix la possibilitat als alumnes d’endinsar-se al món de la música d’una forma dinàmica i atractiva.


Etapa Curs Horari Preu
EI P4 i P5 Dilluns de 17 a 18 h. 25,30 €/mes
EP 1r i 2n Dimecres de 17 a 18 h. 25,30 €/mes

Fer preinscripció

Escacs (Escola d'Escacs de Barcelona)

Data d'inici: Divendres 5 d'octubre de 2018
Data de finalització: Divendres 31 de maig de 2019

Els escacs són un esport i un joc on l'objectiu és passar el temps mitjançant l'entreteniment i la diversió.

Com molts altres jocs, els escacs es regeixen per unes regles que cal conèixer i respectar. Els pedagogs valoren positivament l'aprenentatge de normes reglades ja que aquestes regeixen una part important de la convivència en la vida adulta.

Cada tirada del joc és una decisió que cal prendre davant de diverses alternatives. Cal, doncs, reflexionar, analitzar les diverses opcions i triar-ne la millor. Per tant, el joc requereix un exercici de lògica i, alhora, d'imaginació. Estem utilitzant i desenvolupant la capacitat matemàtica, no únicament mitjançant l'exercici de la lògica, sinó també perquè els moviments del joc obeeixen a patrons geomètrics i les peces tenen valors diferents. En aquest joc, els resultats no s'obtenen per atzar sinó gràcies a l'esforç.

Les partides jugades constitueixen una experiència que estimulen la memòria. El record dels encerts i dels errors de partides anteriors és un element important en l'aprenentatge. A més, quan juguem cal estar atents i no badar. I això, encara que no ens ho sembli, també s'aprèn. Amb els escacs, aprenem a estar en silenci, tranquils i quiets.

Etapa Curs Horari Preu
EP 1r a 3r Divendres de 13 a 14 h. 25 €/mes
EP 4t a 6è Divendres de 14 a 15 h. 25 €/mes

Fer preinscripció

Activitats Religioses (Escola)


CATEQUESI DE PRIMERA COMUNIÓ:

Data d'inici: Divendres 5 d'octubre de 2018
Data de finalització: Divendres 31 de maig de 2019 (els alumnes de 4t finalitzen al maig amb la Comunió)

L’escola ofereix als alumnes de 3r i 4t d’educació primària la preparació per al sagrament de l’Eucaristia amb una proposta de catequesi familiar. La catequesi s’emmarca dins l’àmbit de la Parròquia de Sant Lluís Gonçaga, on es celebrarà el sagrament i algunes de les activitats.


Etapa Curs Horari Preu
EP 3r i 4t Divendres de 17 a 18 h. 30 €/any

I DESPRÉS DE CATEQUESI… QUÈ?

Data d'inici: Divendres 5 d'octubre de 2018
Data de finalització: Divendres 7 de juny de 2019

Ens hem fet amics de Jesús a catequesi..., ens hem iniciat a l’Eucaristia..., ens agrada compartir estones junts..., i ara..., depèn de vosaltres! L’escola ofereix als alumnes que ja hagin fet la 1a Comunió un espai de creixement personal i en la fe. Podreu trobar activitats de voluntariat, reflexió, pregària, coneixement d'un mateix, convivència amb els altres, etc. Volem aprofundir en l'educació integral aprofitant un espai de lleure. Us hi esperem!


Etapa Curs Horari Preu
EP 5è i 6è Divendres de 17 a 18.30 h. 30 €/any
ESO Tots Divendres de 17 a 18.30 h. 30 €/any

Fer preinscripció

Robòtica (Activa)

Data d'inici: Dijous 4 d'octubre de 2018
Data de finalització: Dijous 30 de maig de 2019

L’aprenentatge mitjançant la robòtica educativa es duu a terme de forma significativa en la mesura en què els alumnes fan muntatges i programacions pròpies. La robòtica té l’objectiu de situar a l’alumne al centre del procés d’aprenentatge mitjançant la manipulació i la construcció.

En aquesta activitat treballarem amb el material de LEGO WeDo, que es composa d’un seguit de peces de LEGO amb diversos sensors i un motor. Els nostres alumnes realitzaran construccions amb aquests elements creant mecanismes que realitzen un moviment en concret.

Etapa Curs Horari Preu
EP 3r a 6è Dijous de 14 a 15 h. 35’30 €/mes

Fer preinscripció

Danses Urbanes (Activa)

Data d'inici: Dilluns 30 de setembre de 2018
Data de finalització: Dilluns 28 de maig de 2019

Ballar, sigui l’estil que sigui, és un esport que beneficia l’estat físic de l’alumne igual que practicant qualsevol altre esport. Però el hip hop i les danses urbanes en general, amb els seus ritmes energètics i característics, aporta a la persona que el practica un estat de felicitat i alliberament que el permet expressar-se lliurament fomentant la seva creativitat corporal.

Etapa Curs Horari Preu
EP Tots Dilluns de 17 a 18:30 h. 35,20 €/mes

Fer preinscripció

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and industry

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic

Read more
 • Image 2

  Activitats Musicals

  Aprèn a tocar un instrument o iniciat en el món de la música i descobreix infintat de sons, melodies i ritmes.

  Informa't!

 • Image 2

  Activitats Religioses

  Des d'una proposta familiar, prepara't per al Sagrament de l'Eucaristia i continua aprenent de la mà de Jesús.

  Informa't!

 • Image 2

  Anglès

  Descobreix amb Merit School una forma divertida d'aprendre i millorar el teu nivell d'anglès.

  Informa't!

 • Image 2

  Bàsquet

  L'activitat de bàsquet a càrrec del Bàsquet CAT, una formació humana i esportiva basada en valors.

  Informa't!

 • Image 2

  Danses Urbanes

  Aprèn a moure el teu cos amb fantàstiques coreografies amb diferents estils de ball.

  Informa't!

 • Image 2

  Escacs

  Desenvolupa destreses a través del joc i exercita la memòria i l'estructuració mental.

  Informa't!

 • Image 2

  Iniciació al Futbol

  Diverteix-te i aprèn la importància i els beneficis del treball col·lectiu amb el futbol.

  Informa't!

 • Image 2

  Natació

  Familiaritzat amb el medi aquàtic i desenvolupa les destreses bàsiques al CEM Bac de Roda.

  Informa't!

 • Image 2

  Robòtica

  Ciència i disseny a través de la construcció de robots amb eines Lego Education.

  Informa't!

Tota la informació resumida en el següent enllaç:
>> Graella resum <<