En cada etapa educativa acompanyem el creixement en la fe dels nostres alumnes, treballant progressivament els aspectes essencials de l’Evangeli a través d’un seguit d’activitats:

  • Les oracions i reflexions del matí
  • El treball dels temps litúrgics
  • El coneixement dels nostres fundadors i la família marianista d’avui
  • Les activitats solidàries

Educació Infantil

A educació infantil la pastoral està en tots els objectius educatius, iniciant  l’infant en la coneixença de Jesús. Des del cor, eduquem el coneixement del nostre jo interior per despertar el sentiment religiós, la fe i els valors cristians.

Com en la resta d’escoles marianistes, en aquesta etapa iniciem les Trobades amb Jesús, un temps privilegiat per quinzenalment descobrir i apropar-nos a Jesús, integrant progressivament rutines d’interioritat i dels elements que formen part de les celebracions cristianes.       

Educació Primària

En aquesta etapa, el treball dels valors com la solidaritat, la germanor, l’empatia i l’Amor són els eixos de la nostra acció pastoral en la vida diària de l’escola. Oferim en Maria i en Jesús un referent per viure, seguint el seu missatge.

Els alumnes de primària continuen el treball iniciat a educació infantil de les Trobades amb Jesús, adaptant-les al seu grau de maduresa, i a partir de cicle superior cada classe té un grup de “Pastoral Coaches”, que realitzen voluntàriament una tasca d’animació de les activitats de pastoral entre els seus companys.

Educació Secundària

A l’ESO, la maduresa dels nois i noies d’aquesta edat possibilita poder compartir amb ells reflexions i opinions al voltant dels valors cristians que es proposen a l’aula i posar-los en pràctica, per exemple, col·laborant en diverses activitats amb els alumnes d’infantil o primària o amb d’altres entitats del barri.

Continuem disposant de la figura dels “Pastoral coaches”, que amplien la seva col·laboració, ajudant a preparar les reflexions del matí a partir de les temàtiques proposades per ells mateixos. Els alumnes també disposen d’un Quadern d’Interioritat, que es realitza periòdicament amb els tutors.