Carnestoltes 2023 a l’Adela

27 de febrer de 2023

El passat divendres dia 17, a l’Adela, vam celebrar el Carnestoltes i vam gaudir d’un magnífic dia, envoltats de companys, companyes i bon rotllo!

EDUCACIÓ INFANTIL

A Educació Infantil, vam estar seguint les instruccions del Rei Carnestoltes i, el divendres, vam fer una rua pel pati on vam poder veure les boniques disfresses dels altres cursos.

Després de la gran desfilada, vam tenir una estona de música on els més petits i petites vam poder gaudir de la tarda de Carnaval tot ballant i cantant amb els companys i companyes. Va ser una tarda d’allò més divertida!

 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

A Educació Primària, vam estar complint, també, les ordres del Rei Carnestoltes: hem vingut en pijama a l’escola, vestits d’un sol color i fins i tot, molt elegants! Quin goig que fèiem!

Divendres vam fer una rua al voltant de l’escola i, tot seguit, vam anar al gimnàs a compartir entre tots una estona de ball. Les mestres ens van sorprendre amb un gran ball! Ens ho vam passar genial!!

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

A l’ESO, vam celebrar la I Edició del concurs de disfresses. Cada classe va escollir de què es disfressaria i va muntar una petita escenificació per ensenyar a la resta de companys i companyes de l’etapa.

El claustre de l’ESO es va haver de rumiar bé les votacions, ja que va ser difícil l’elecció. Amb tot, la classe guanyadora va ser 4tB d’ESO. Enhorabona!