Programa: Emprendre amb Valors de Barcelona Activa

27 de febrer de 2023

Dimarts 21 de febrer de 2023, l’alumnat de 3r d’ESO va participar, des de la matèria complementària d’Orientació Personal i Professional, a una les activitats que es proposen al Programa: Emprendre amb Valors de Barcelona Activa. Un programa que serveix per guiar i ajudar als joves a construir el seu Projecte de Vida Professional.

Els i les alumnes van participar a una conferència amb dos ponents: Diana Ballart i Albert Gil, qui van explicar els seus projectes. Les conferències Emprendre amb Valors tenen com a objectiu treballar i donar a conèixer de primera mà, a través de les trajectòries i experiències viscudes per part dels ponents, tant els valors de l’emprenedor/a, com les habilitats i les pràctiques necessàries per engegar un projecte.

Diana Ballart és Graduada en publicitat i relacions públiques, amb experiència en diverses agències de comunicació i publicitat. L’any 2017 comença el seu projecte emprenedor en el sector health tech i és CEO i cofundadora de The Smart Lollipop, un dispositiu mèdic basat en un caramel intel·ligent que detecta malalties a través de la saliva.

Albert Gil és Graduat en enginyeria informàtica en el 2018 a l’Escola d’Enginyeria de l’UAB, ha treballat en el camp del màrqueting digital i actualment és consultor de cerca i selecció de personal, on un dels reptes que afronta és connectar a les empreses i estudiants a través d’esdeveniments i activitats a la universitat. Des de la seva vessant tecnològica ens apropa la tecnologia i l’enginyeria informàtica.

L’alumnat ha elaborat preguntes per als ponents, i l’activitat ha servit per conèixer exemples de dues persones, les experiències dels quals poden apropar-los al seu futur acadèmic i professional.