Jornada de Portes Obertes – 25 de febrer’23

1 de març de 2023

Dissabte 25 de febrer l’escola va acollir a les famílies que han de fer la preinscripció per al proper curs 2023/2024 i que han volgut conèixer de primera mà el nostre projecte educatiu i els diferents espais d’aprenentatge. Entre d’altres, han pogut veure les noves aules d’infantil, les de sisè de primària i també la segona fase del projecte de reforma, que es realitzarà durant l’estiu del 2023, amb dues noves aules d’infantil, un oratori i un espai central per a aquesta etapa, la plaça. Tots els assistents van poder tastar també el menjar que preparen les nostres cuineres i compartir un temps amb el professorat i el PAS que els va acompanyar durant la visita. Moltes gràcies a totes i tots pel vostre interès, esperem que vulgueu ser ben aviat part de l’Adela!