La família del Lucas de P3 A ens explica un conte

6 de març de 2023

El passat divendres dia 3 de març a la tarda va venir la família del Lucas de la classe de les Formigues. Només arribar, la família ens va explicar un conte anomenat Mi unicornio se tira pedos de purpurina. Es tracta d’un àlbum il·lustrat escrit per la Suzanne Barton i la Shannon Horsfall de l’editorial Hachette Heroes.

El conte tracta sobre que un infant té com a mascota a un unicorn molt trapella, amb una banya molt brillant i un cul molt i molt gros. Aquest animal es tira molts pets, així com esternuts i roncs, però, tot i això, l’estima moltíssim i tots dos estan molt units. Mi unicornio se tira pedos de purpurina és un llibre ple d’humor, amb olors estranyes, sorollets sospitosos i molta tendresa que enamora a tots els petits lectors i lectores.

Després de llegir el conte, la família del Lucas ens va portar unes màscares d’unicorns que van servir perquè els més petits se les posessin i juguessin a posar-se a la pell del protagonista. Va ser una tarda d’allò més divertida. Moltes gràcies, família!