La família del Pol ens visita a P5 A

6 de març de 2023

El passat divendres 3 de març a la tarda la Mireia i el Víctor, els pares del Pol, van venir a la classe d’P5 A a explicar-nos el funcionament del cor. Primer de tot, ens vam posar en assemblea i vam parlar sobre què coneixíem d’aquest òrgan tan important i que dona nom a la nostra classe. Entre tots vam dir un munt de conceptes que havíem après gràcies als mesos que portem treballant aquesta temàtica. A continuació, cadascun dels infants es van asseure a les cadires i van fer l’experiment on a través de la manipulació i l’observació, els més petits i petites van poder veure d’una forma molt visual, quin és el procés que fa la sang dins del cor. Finalment, i com a detall, la classe dels Cors va donar una postal a la família del Pol com a mostra d’agraïment per haver vingut i haver-nos ensenyat més coses sobre ell. Vam passar una tarda molt divertida i sobretot interessant. Moltes gràcies per ajudar-nos a aprendre moltes més coses sobre el nostre projecte i il·lustrar-ho amb aquesta activitat.