Taller musical amb la família de l’Elia

6 de març de 2023

La tarda del divendres 3 de març va venir a la classe dels Xupa-xups la família de l’Elia. El Javi i la Miriam ens van preparar un taller musical on mitjançant la guitarra les nenes i els nens cantaven i ballaven diferents cançons que s’havien practicat a l’aula. Algunes de les melodies que més van sonar van ser “Els pirates” o “El lleó vergonyós” del grup musical “El Pot Petit”, així com la cançó de l’escola anomenada “L’Adela ens diu”. A més, van gaudir de diferents instruments de percussió, com ara les claus o les maraques, que els van servir per acompanyar les diverses cançons que s’anaven tocant. Finalment, i com a detall, la classe dels Xupa-xups van donar un petit record a la família de l’Elia. Va ser una tarda d’allò més entretinguda i divertida on els infants van gaudir tot ballant i cantant. Moltes gràcies família!