La classe dels Pops experimenta amb escuma d’afaitar

8 de març de 2023

Fa un parell de dies, a la classe dels Pops de P3 B, han estat pintant amb escuma d’afaitar i… els ha encantat!

Quan els Pops van arribar a l’aula es van trobar a les taules un plat amb algun material de color blanc. Van estar parlant i pensant què podria ser: nata, cotó, escuma…? Totes les opcions eren divertides i mentre observaven, ho manipulaven i ho oloraven al final van descobrir que es tractava de l’escuma que a vegades fan servir els pares per treure’s la barba. De fet, molts dels infants van dir que aquella escuma feia olor de papa o, fins i tot, també d’avi.

Després d’haver olorat, tocat i, al cap i a la fi, experimentat amb aquest material, se li va afegir pintura blava i … a pintar a sobre d’una cartolina! D’aquesta manera, pretenien simular el fons marí creant, així, la tapa de l’àlbum del projecte de la classe i elaborant l’hàbitat dels Pops. Al principi de l’activitat, van començar remenant la pintura amb l’escuma només amb un dit, però, de seguida, es van animar i fins i tot van posar una mà o les dues. Va ser una activitat d’allò més divertida i, sens dubte, la classe dels Pops vol repetir-la aviat!