Fem experiments amb dues famílies de P5 B

13 de març de 2023

Divendres van venir a la classe de l’Arc de Sant Martí (P5B) la Neus, la mare del Joan, i l’Anna, la mare de la Martina.

Ens van ensenyar quatre experiments molt interessants. Amb el primer vam observar la reacció que provoca el vinagre amb el bicarbonat dins d’una ampolla buida i un globus a la punta. El globus s’inflava gràcies a la reacció química dels ingredients de dins l’ampolla.
En el segon experiment van fer un arc de Sant Martí en un got on es diferenciaven quatre colors amb líquids de diferents densitats. Tot seguit, ens van ensenyar com crear “neu” amb sabó i bicarbonat i, després, van poder fer-ho els infants de la classe. Per acabar, van fer un experiment a les fosques i van reflectir els colors de l’arc de Sant Martí, pintant la cinta adhesiva amb retoladors.

Estem molt agraïts i agraïdes amb les dues famílies, vam gaudir molt!