Una tarda de jocs de taula

27 de març de 2023

A la classe dels Xupa-Xups hem gaudit d’una tarda de jocs de taula amb els pares d’en Jordi. Hem après alguns aspectes sobre els escacs, hem col·locat les peces a les caselles corresponents i hem identificat els seus noms: peons, torre, cavall, alfil, rei i dama. A més, hem descobert que hi ha peces blanques i d’altres de color negre. També hem vist el rellotge per comptar el temps de joc de cada jugador/a. A continuació, hem jugat a altres jocs de taula com ara el Trickie el pirata, que és molt divertit; el joc de cartes de la granota, alguns jocs de memòria, el Dooble i un joc amb daus on havíem de tirar-los i agafar els que tenien la mateixa figura (Strike). Hem passat una estona molt entretinguda i ens ha agradat molt. Moltes gràcies, Anna i Joan!