Experimentem creativament

28 de març de 2023

Fa uns dies les classes de P5 de l’Arc de Sant Martí i dels Cors van fer una activitat màgica d’allò més espectacular on els infants van quedar molt sorpresos i, de fet, van demanar si podien repetir-la un altre dia.

Primer de tot, els alumnes van dibuixar en un paper en blanc les consignes que la mestra els va proposar: una flor, un sol i un núvol. Aquests tres elements els van haver de traçar amb una aigua màgica formada per bicarbonat i aigua. Era molt curiós, ja que els infants havien de dibuixar sense veure què és el que estava fent, és a dir, ho feien a cegues. A continuació, i un cop es va assecar aquesta barreja, van pintar per sobre amb una barreja de gel hidroalcohòlic i cúrcuma. De sobte, van aparèixer els tres elements que havien dibuixat amb marró i tot el fons d’un color groc ataronjat. Van gaudir moltíssim d’aquesta activitat i van quedar tots i totes bocabadats i bocabadades!