3r d’ESO al Saló de l’Ensenyament

29 de març de 2023

El 16 de març el grup de 3r d’ESO va visitar el Saló de l’Ensenyament, al recinte de Montjuïc. La trobada agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants, famílies i professionals del món de l’educació, i té com a objectiu principal presentar totes les novetats curriculars del proper curs.

L’alumnat va tenir l’oportunitat de conèixer tota l’oferta d’estudis i les característiques dels itineraris, a partir d’informació actualitzada, i ajustada als seus interessos. Amb un servei d’orientació específic, els i les alumnes van poder participar en diferents activitats, i tenir al seu abast recursos, materials i dades per valorar quina pot ser la millor decisió per el seu futur professional.

 

Per als professors i professores també va ser un espai que ens va oferir molts recursos per poder treballar les activitats d’orientació a l’aula.