Infantil va a Can Cadena

24 d'abril de 2023

Els alumnes d’Educació Infantil van anar a la masia de Can Cadena situada al barri. Allà els infants van poder veure la part de l’hort urbà cultivat pels veïns i veïnes del barri. Gràcies a la petita ruta que ens va fer l’encarregada, van poder descobrir algunes verdures com ara cols, bledes, pastanagues, així com algunes fruites com ara maduixes. 

Després, ens van portar a la part on hi havia alguns animals de la granja. Vam poder donar menjar a les cabres i veure els conills, les ovelles, les oques, les gallines i els galls. També, l’encarregada ens va ensenyar un ou d’oca i de gallina, que els infants van poder manipular, i també ens van deixar tocar la llana de l’ovella que vivia allà. 

Finalment, vam poder visitar per fora la zona destinada al descans dels animals. Per acabar, vam poder gaudir d’una estona al parc del davant de la masia.