Modelem un arbre

24 d'abril de 2023

El passat divendres a la tarda, la família de la Valeria, la Mireia i l’Óscar, van venir a compartir una estona amb la classe dels Cors.

Van organitzar una activitat molt entretinguda i bonica amb la sorpresa del resultat final, un arbre preciós que van poder modelar com més els va agradar. En primer lloc, se’ls va repartir una capsa petita que van haver de pintar amb un retolador verd i que servia com a suport per l’arbre. Seguidament, van posar cola blanca i van enganxar un material que simulava la gespa a sobre de la tapa. Posteriorment, van adherir-hi el tronc i, finalment, per simular la copa de l’arbre, es va agafar una mena de material esponjós de color verd i es va col·locar a sobre de les branques. Per donar el toc final a la creació, amb un esprai van posar més cola i una espècie de pols que s’enganxava i donava el color verd intens que tenen els arbres.  

Va ser una tarda d’allò més creativa. Moltes gràcies per venir, família!