Sant Jordi 2023 a Infantil

24 d'abril de 2023

El divendres 21 d’abril, els alumnes d’Educació Infantil van celebrar la festivitat de Sant Jordi, ja que enguany ha caigut en diumenge. Durant la setmana, els infants més petits de l’escola van elaborar un treball manual. Els d’educació infantil 3 anys van crear una rosa dins d’un pot de vidre, els de 4 anys van elaborar uns punts de llibre del cavaller Sant Jordi i la princesa i, finalment, els més grans de l’etapa van dissenyar un drac amb paper. 

A més, com cada any, cada classe va fer un dibuix amb alguns elements de la llegenda de Sant Jordi per tal de concursar en els Jocs Florals de l’etapa. De cada aula hi ha un guanyador o una guanyadora que s’emporta una medalla i també es rep un llibre que és per a tota la classe com a símbol d’agraïment a l’esforç emprat en les seves creacions artístiques.