Joan Miró a l’Educació Infantil 3 anys

10 de maig de 2023

Els nens i nenes més petits de l’escola fa setmanes que treballen el pintor i escultor Joan Miró. Per tal d’aprofundir més en les seves tècniques i obres, des d’Aula2 han vingut a fer unes activitats relacionades amb aquest autor. D’aquesta manera, els més menuts fomenten la seva creativitat i concentració de forma relaxada i divertida.

“Miró amb ulls d’infant” és un taller que va durar tot el matí i que es treballa en petits grups tot fent un recorregut per un museu a l’aire lliure. En ell, s’incideixen en aspectes concrets d’alguns quadres (la línia, el color…) i experimenten de manera vivencial les diferents tècniques de pintura i escultura que emprava el famós pintor català. Finalment, mitjançant activitats, els infants van treballar aquests elements amb l’objectiu de fer la seva pròpia obra d’art.