El taller de Pablo Picasso a l’Educació Infantil 4 anys

15 de maig de 2023

Els infants de P4 estan immersos en el projecte de l’artista Pablo Picasso. Després d’haver conegut la seva història i les diferents etapes que va viure i que va reflectir en les seves obres pictòriques, l’empresa d’Aula2 ha vingut a l’escola per fer-nos un taller sobre aquest artista i poder profunditzar-hi encara més. 

“Picasso: Un món per descobrir” és una activitat de matí on els infants fan un recorregut per un petit museu a l’aire lliure amb obres de Picasso. Està dividit amb diferents seccions que representen les diferents èpoques i estils del pintor malagueny. En cada una d’aquestes seccions d’aquest museu particular, es dinamitza amb els infants una activitat per engrescar-los a descobrir les diferents tècniques utilitzades i la importància d’aquestes en la vida de l’autor.

Han jugat al memory, a muntar trencaclosques fent activitats psicomotrius, han jugat amb formes geomètriques per representar el cubisme, han fet quadres cooperatius de l’època blava, han confeccionat un collage entre tots i també han fet jocs recordant la vida del circ.

Ho han passat molt bé!

https://youtu.be/Hqxrd6rsIGI