Expliquem un conte a la classe de les Formigues

17 de maig de 2023

El passat divendres 12 de maig , la família d’en Max, la Cristina i en Pere, van anar a la classe de les Formigues d’Educació Infantil 3 anys per passar una tarda d’allò més literària. Ens van explicar un conte molt divertit anomenat “La vaca que va pondre un ou”

L’àlbum il·lustrat narra la història de la vaca Margarida que no se sent gaire especial, ja que no pot anar amb bicicleta ni fer acrobàcies com les altres vaques. Però un matí, la Margarida va tenir una sorpresa molt gran… havia post un ou! Tothom es va quedar bocabadat. Ara bé, el nadó que hi havia dins de l’ou era realment de la vaca Margarida? Aquesta emoció és la que va creixent a la granja mentre tothom espera que es resolgui el misteri…

Va ser una tarda d’allò més misteriosa i entretinguda on les més petites i els més petits van poder gaudir d’un conte amb un missatge molt bonic.