Dia de circ!

22 de maig de 2023

La setmana passada, l’alumnat de les classes de les Síndries i dels Xupa-xups va viure un dia de circ!

Els dos grups estan immersos en el treball sobre Pablo Picasso i van aprendre que li agradava molt el circ. Pintava quadres on sortien els diferents personatges que poden haver en un circ: forçuts, pallassos, trapezistes, mags, domadors, ballarines, mims, arlequins, entre molts d’altres.

Per tot això, es va decidir que un dia es faria el dia del circ. Els infants van venir disfressats del personatge que van voler per tal de viure millor aquesta experiència. A més, a la sala de psicomotricitat van passar per diferents racons, tot simulant habilitats de les persones que viuen en aquest entorn tan màgic. Van tenir una experiència fantàstica difícil d’oblidar!