Elaborem un titella d’un pallasso!

22 de maig de 2023

El divendres 19 de maig, la classe de les Síndries va rebre la visita de les germanes de l’Arlet i la Sheila, la Nora i l’Andrea. Elles, a les colònies de l’escola, van parlar del circ, i com que sabien que estàvem treballant Picasso i que fèiem la festa del circ, van voler venir a la classe a explicar-nos tot el que van fer a les colònies i a fer un treball manual.

Aquest detall consistia a elaborar un titella d’un pallasso. Primer de tot, es va repartir a cada infant un cercle de cartolina del color que més els va agradar. Seguidament, van haver de dibuixar la cara del pallasso. Després, se li va enganxar unes plomes al cap per decorar i, finalment, amb un pal de polo de colors, se li va enganxar darrere del cercle tot creant així el titella que s’emportarien a casa a la tarda. Ens ha agradat molt poder passar una estona amb vosaltres! Gràcies per venir!