Tecnologia i digitalització a 1r d’ESO

12 de juny de 2023

L’alumnat de 1r de la ESO aquest any hem començat una nova matèria, Tecnologia i Digitalització.

Tecnologia contribueix a comprendre l’evolució de la societat i poder actuar amb criteris tècnics, científics i ètics en l’exercici d’una ciutadania responsable i activa per a resoldre problemes reals i satisfer necessitats humanes.

A l’assignatura hem après la importància del compromís amb la feina, el treball en equip i el sentit de la iniciativa.

Hem treballat tant a l’aula com al taller i hem planificat i construït els següents projectes: un dominó, un cotxe propulsat per aire fet de plàstics reciclats i un carrusel que funciona amb una cèl·lula fotovoltaica i un motor DC.

Esperem que us agradin els nostres projectes tant com a nosaltres ens ha agradat construir-los!

PROBLEMES? SOLUCIONS, VOLEM!