Visites de famílies a la classe dels Pops

13 de juny de 2023

Des d’inici de curs, les famílies de l’escola poden venir a les aules d’Educació Infantil a fer diverses activitats, com ara explicar un conte o fer un treball manual, per tal de gaudir d’una estona lúdica i diferent a la classe dels seus fills o filles.

Per la classe dels Pops han passat diferents famílies. Unes d’elles van ser la del Pablo i la Clàudia, que van venir i van explicar uns contes de pirates. A més, també van preparar un joc on, si els infants arribaven al final de tot, podrien descobrir la sorpresa d’obrir un tresor! Els més petits i petites van gaudir moltíssim d’aquella tarda tan entretinguda i misteriosa.

Un altre dia va venir la família de la Berta i, amb ells, també va venir el veritable Monstre de colors. Però aquest estava fet un embolic, ja que sentia moltes emocions juntes. A poc a poc, els infants van ajudar-lo a posar-li nom a aquests sentiments fins que l’alegria els va contagiar a tots i totes. A més, van poder crear un Monstre de colors perquè s’emportessin a casa i també van berenar. Moltes gràcies, famílies!