Infantil va al mercat

28 de juny de 2023

Durant la setmana passada i aquesta, els i les alumnes de les classes de P4 i P5 van anar al Mercat. En concret, les classes de les Síndries i dels Xupa-xups van anar al mercat del Clot i, en canvi, les aules dels Cors i de l’Arc de Sant Martí van anar al Mercat del Provençals. 

Allà els infants van poder gaudir i descobrir els aliments que es trobaven a dins d’un mercat i, inclús, van poder comprar algunes peces de fruita. D’aquesta manera, també van poder pagar amb diners i començar a familiaritzar-se amb ells i amb el que els hi havien de tornar els botiguers i les botigueres. Quan van acabar la sortida, cada classe va anar al parc que hi havia al costat del mercat i tots junts es van menjar les fruites que van comprar. Va ser un matí d’allò més deliciós!