Viatge final de curs 4t d’ESO

28 de juny de 2023

Del 13 al 16 de juny, l’alumnat de 4t d’ESO va anar a Madrid com a viatge final de curs.

El primer dia, després d’arribar a l’aeroport de Barajas, vam anar a fer una visita panoràmica per la ciutat. El guia, el Juanjo, ens va explicar moltes curiositats. Posteriorment, vam veure el Palau Reial, tant per fora com per dins.

L’endemà, vam agafar aviat l’autocar per anar al Puy de Fou, un parc tematitzat medieval prop de Toledo. Vam veure un espectacle de falconeria i vam dinar tots junts. A la tarda, ens vam apropar a la ciutat toledana i vam passejar pels seus carrers.

El dijous, el dia més esperat, vam anar al Parc de la Warner. Malgrat les cues, vam poder gaudir d’un dia de diversió i riures. Molt cansats i cansades, vam tornar a l’hotel a sopar i les professores ens van preparar una petita discoteca.

L’últim dia, vam acabar el viatge visitant el museu del Prado. Després de dinar pels voltants de la plaça del Sol, ens vam dirigir cap a l’aeroport.

El nostre viatge havia finalitzat, però ens emportàvem una motxilla plena d’experiències i somriures.

Si voleu veure el vídeo recopilatori del viatge, cliqueu al següent enllaç: https://drive.google.com/file/d/1t0WNwr5pYmU7TI3D2UpiCsf8mKBptd9j/view?usp=sharing