Les noves reformes de l’escola

13 de setembre de 2023

Aquest és el segon estiu consecutiu que les aules d’Educació Infantil de l’escola han gaudit de reformes a les dues aules d’I3 i d’un espai que l’anomenarem “La Plaça”. Aquesta transformació no només és en l’àmbit físic, tenint espais més lluminosos, amples i versàtils, sinó que també va acompanyat d’una metodologia que permet espais de treball globalitzats fomentant, així, l’educació integral i harmònica dels infants.

Respecte a les aules d’I3, s’ha mantingut la mateixa estructura que les actuals d’I4, reformades l’estiu anterior, les quals gaudeixen d’una porta corredissa per fomentar la barreja d’ambdós grups i d’un treball més global. A més, disposa d’un lavabo compartit entre les dues aules i d’una altra porta corredissa, que està a una de les aules d’I3, i que comunica amb La Plaça.

Pel que fa a aquest últim espai, es tracta d’una zona que permetrà als infants gaudir de moments de jocs i aprenentatges compartits. La seva versatilitat i amplitud ens permetrà fer-hi un munt d’activitats i dinàmiques, en les quals els més petits i petites s’aniran desenvolupant en tots els àmbits de la persona. Per acabar, en una de les aules d’I4 s’ha instal·lat una altra porta corredissa que permet tenir una visió global i una continuïtat de les dues aules d’I3, de les dues d’I4 i de La Plaça. Esperem que us agradin els nous espais de la nostra escola!