L’estel de Nadal

20 de desembre de 2023

Que millor que acabar el trimestre fent volar la imaginació compartint amb els companys i companyes! Això és el que hem fet els infants d’Educació Infantil el matí del 19 de desembre gaudint i participant de l’espectacle de la companyia “Vivim del cuentu”. Amb la col·laboració dels personatges de La Caputxeta vermella, La princesa i el pèsol, En Patufet i Pinotxo, hem cantat i ballat ajudant l’Estel de Nadal a brillar ben fort per guiar cap a Betlem els tres Reis d’Orient. De segur que l’alegria i l’entusiasme que han posat tots els nens i nenes d’EI 3, EI 4 i EI 5 ha servit perquè els Tres Reis hi puguin arribar sense cap temor a perdre’s i, també tots els qui, com ells, estem disposats a posar-nos en camí amb la gran il·lusió de trobar Jesús nat.