Sortida a la biblioteca d’I5

20 de febrer de 2024

Els nens i les nenes d’I5 han tingut l’oportunitat de gaudir de la visita a la Biblioteca Gabriel García Márquez, guardonada recentment com “Millor biblioteca del món” i que, justament, està en el nostre barri.
Van poder escoltar i participar en la lectura de contes a una nova sala sensorial. Aquest espai està especialment dissenyat per afavorir l’atenció i apropar la lectura de forma més atractiva als infants. Per possibilitar aquests objectius, aquesta sala disposa de diferents elements: llums ambientals, música relaxant, llum d’aigua, pantalla de projecció, llums de fibra òptica… entre d’altres. En acabar la visita, van poder agafar llibres per poder-los continuar mirant, aprenent i llegint a l’escola. D’aquí a uns dies els retornaran i agafaran uns altres!