Carnaval a Infantil

22 de febrer de 2024

 

Durant tota la setmana de Carnaval, el Rei Carnestoltes va manar que cada dia de la setmana els infants i els i les docents de l’escola havíem d’anar amb una consigna diferent. Els dilluns vam haver de venir amb pijama i… quina son teníem durant tot el dia! L’endemà, el dimarts, vam portar un cap ben esbojarrat i n’hi va haver de molt originals i bonics. El dimecres vam venir vestits d’esport o amb alguna equipació que ens agradés molt i, de fet, vam tenir esports de tota mena: atletisme, boxa o natació, entre d’altres. El dijous tots i totes vam haver de venir vestits d’un sol color.

Finalment, l’últim dia de la setmana, el divendres, vam poder venir disfressats lliurement amb la disfressa que volíem. A més, a la tarda, vam sortir al carrer a fer una rua, d’allò més divertida amb música d’ambient dels i les alumnes de l’escola. L’alumnat d’infantil va gaudir de l’acompanyament durant tota la rua dels nens i nenes de 6è de primària. Finalment, i com a cloenda de la festa, vam anar al pati i vam poder ballar i cantar una bona estona!