Infantil va a Can Cadena

19 de març de 2024

Els infants d’Infantil han anat a l’hort de Can Cadena situat a prop de la nostra escola. Allà, només arribar, els han explicat les fruites i les verdures que els veïns i veïnes cultiven durant el seu temps lliure. Han après un munt de coses, com ara que hi ha fruites que surten dels arbres, altres d’arbustos, o que hi ha verdures que cal desenterrar-les de la terra per menjar-nos-les! 

També ens han explicat els animals que actualment tenen a la granja: ovelles, cabres, gallines i conills. Han descobert un munt de coses sobre tots ells i també han pogut tocar la llana de l’ovella i donar de menjar a les cabres. 

Finalment, i per acabar de tancar amb aquest matí tan divertit, els més petits i petites han gaudit d’una estona al parc fins a l’hora de tornar cap a l’escola.