El cicle de vida del cuc de seda

19 d'abril de 2024

Ahir va venir a l’escola la companyia de “Jove Espectacle” a fer-nos una representació corporal i musical sobre el procés vital d’un cuc de seda. A través del seu cos en moviment i dels materials proporcionats, els infants van poder experimentar en la seva pròpia pell i es van poder sentir cucs que sortien dels ous i com, de mica en mica, començaven a moure-se’n fora per primera vegada. També van fer com si els cucs anessin a buscar menjar i a relacionar-se amb els altres companys i companyes. A més, van patir la transformació que tots els cucs viuen tot creant el seu capoll i, de cop i volta, i per sorpresa de tots i totes… es van convertir en precioses papallones!

Amb aquesta representació, els més petits i petites van poder experimentar i conèixer la vida dels cucs de seda d’una manera més vivencial, propera i significativa. A més, gràcies a aquesta representació, van adonar-se de la importància d’enfrontar-se als canvis que la vida ens genera i que tot això ens ajuda a créixer i a fer-nos grans. Va ser una experiència molt bonica on els nens i les nenes s’ho van passar d’allò més bé!