Sant Jordi a Infantil

24 d'abril de 2024

Enguany, per celebrar la diada de Sant Jordi a l’etapa d’Educació Infantil, es van fer uns tallers d’estampació de bosses de tela que van durar dos dies. Amb aquests s’aconsegueix treballar la creativitat i les arts plàstiques, així com fomentar la cohesió i el vincle amb alumnes d’altres cursos, ja que aquestes propostes van ser amb infants barrejats de tot el cicle d’Infantil. Així doncs, el primer dia, l’alumnat va estampar un drac o una rosa, en funció del que ells i elles havien triat, a una bossa de tela. El següent dia van poder repassar les lletres que formaven el títol “Sant Jordi 2024” i van escriure el seu propi nom com a record d’aquesta diada.

Per finalitzar amb el dia, tot l’alumnat d’aquesta etapa es va reunir a La Plaça. Allà van tenir lloc els Jocs Florals d’Infantil on les guanyadores i el guanyador del concurs de dibuix de cada classe van sortir a recollir la seva medalla i un llibre per a la classe. Per acabar, els infants més grans del cicle, els d’I5, van fer una representació de la llegenda de Sant Jordi que va donar per acabat un dels dies més bonics de l’any.