Anem al parc!

29 d'abril de 2024

La setmana passada els infants d’I3 van fer una sortida al parc del costat de l’escola que forma part de l’Itinerari WE, un projecte transversal que es duu a terme a totes les escoles marianistes. Aquest porta per nom de “Som amics i amigues” i pretén, a través de les diferents propostes, intentar conscienciar als nens i les nenes dels valors relacionats amb l’amistat, la cohesió de grup i la pertinença en aquest.  D’aquesta manera, es pretén formar persones capaces de desenvolupar-se integralment dins d’una societat plural i diversa.

Així doncs, després d’haver treballat prèviament amb activitats de coneixença i de com solucionar possibles conflictes que sorgeixin tot oferint estratègies diverses, la sortida el parc serveix com a cloenda del projecte. Allà van fer algunes dinàmiques amb els infants de les dues classes d’I3 i van tenir una bona estona per gaudir del parc. 

A continuació, us deixem un petit vídeo que resumeix el matí al parc!