Educació Primària: Jocs Florals 2024

29 d'abril de 2024

Dimarts 23 d’abril vam celebrar, a l’escola, els Jocs Florals 2024. Cada cicle, per torns, va baixar a la Sala Chaminade per dur a terme la celebració. Durant les setmanes prèvies cada curs va estar treballant en els diferents escrits, havent-hi diverses categories segons el curs: endevinalles (1r), contes (2n i 4t), llegendes (3r), prosa (5è) i prosa i poesia (6è). Cada classe, on hi va haver un o més guanyadors -si l’escrit era grupal-, es va endur un llibre per la biblioteca d’aula i un roser per cuidar i fer créixer.

A Primària ens agrada molt aquesta tradició de celebrar els Jocs Florals i sempre l’esperem amb moltes ganes. Esperem amb il·lusió els Jocs Florals 2025! Mentrestant, us deixem les fotografies dels guanyadors i guanyadores d’aquest any i felicitem a tot l’alumnat per la seva gran tasca. Enhorabona a tots i totes!