Sant Jordi a l’ESO

3 de maig de 2024

Dimarts 23 d’abril, com és tradició, vam celebrar a l’ESO la diada de Sant Jordi. Després del pati, vam assistir a l’entrega de premis del 2n certamen de Jocs Florals i del 1r concurs de dibuix. El professorat ho va tenir difícil per escollir els guanyadors i guanyadores!

A la tarda, vam realitzar uns tallers. Primer d’ESO va crear uns punts de llibre amb cartolines. Segon i tercer d’ESO van manipular el filferro per aconseguir fer figures relacionades amb la Diada (roses, dracs, etc.) i també van fer uns imants. L’alumnat de 4t va aprofitar la tarda per acabar d’enllestir la paradeta que posarien a la sortida del col·legi, on venien roses, llibres i punts de llibre per recaptar diners pel seu viatge de final de curs.

Aquí us mostrem algunes fotos amb aquestes activitats, així com també els guanyadors i guanyadores amb el seu diploma. A més, si cliqueu al següent enllaç, podreu accedir als relats i dibuixos guanyadors.

Us animem que els llegiu i voteu els vostres preferits!

https://padlet.com/comeso/sant-jordi-2024-295w7cje3u2c79t0