Taller sobre la Yayoi Kusama

6 de maig de 2024

El divendres de la setmana passada va venir a l’escola l’empresa Koala For Kids formada per tres dones amants de l’art que es dediquen a donar impuls i difondre aquest llenguatge plàstic a les escoles. En concret, al nostre centre van venir dues d’elles a fer-nos un taller a I3 sobre l’artista que s’està treballant: la Yayoi Kusama. A l’inici del tercer trimestre, els infants ja van començar a endinsar-se en el món d’aquesta artista japonesa i a fer propostes relacionades amb el seu art.

Així doncs, les noies de Koala For Kids van ajudar a profunditzar i continuar treballant la Yayoi. Ens van fer una recreació de l’univers creatiu de l’artista a través de tot l’espai. Mitjançant un focus de llum ultraviolada i cercles de colors, primer de tot, ens van explicar una mica l’obra de la Yayoi i la seva vida. Seguidament, van convidar els nens i les nenes a entrar dins de la instal·lació artística creada. Dins d’aquest espai fluor, els infants van poder pintar, dibuixar i maquillar-se amb pintura fluorescent tot fent cercles tal com feia l’artista. Va ser una experiència molt divertida!