Taller sobre la Sonia Delaunay

30 de maig de 2024

Les nenes i els nens d’I5, acompanyats per l’equip de Koala for Kids, hem gaudit d’una activitat creativa inspirada en l’artista Sonia Delaunay.
Ens hem trobat un munt de peces que, després, es convertirien en una obra d’art. Cada una d’elles la vam treballar amb una tècnica de pintura diferent tot obtenint una gran diversitat de textures: pintant amb esponges naturals, amb rodets de diferents gravats i de marcatge de línies, amb pinzells, raspalls de dents, rascadors, posant cinta adhesiva per treure-la després, … Amb tot això, tots i totes vam acabar plens de pintura! Però, com hem gaudit!
En acabat, hem dialogat una mica més sobre la interessant vida de la Sonia Delaunay i, per finalitzar aquesta activitat, amb totes les peces que havíem decorat, hem construït, de forma cooperativa, una bonica i acolorida escultura.
Ens ha encantat!