Infantil se’n va al Xaragall

18 de juny de 2024

El dijous tota l’etapa d’educació infantil va anar d’excursió a Llinars del Vallès. Van estar en una casa anomenada “El Xaragall”, que està envoltada d’unes grans instal·lacions i ubicada en un entorn preciós. 

Els infants d’I3 van visitar els animals de granja: oques, porcs, cabres, cavalls, gallines… i, fins i tot, van poder passejar en poni i munyir una vaca, això sí, estava molt quieta perquè  tot i que semblava de veritat, no ho era pas.

Els nens i nenes de quatre anys van elaborar sabó artesanal amb oli, sabó líquid i farina de blat de moro. Van fer unes boletes amb aquesta barreja i les van posar dins una capseta que ells mateixos van decorar i que, després, es van endur a casa.

Finalment, els més grans de l’etapa van fer un recorregut pel bosc i van trobar i olorar plantes aromàtiques com farigola, espígol, menta i romaní. Seguidament, van recollir farigola i fulles de menta, les van barrejar amb aigua i alcohol i, amb aquesta combinació, tot això es va transformar en una colònia que ben segur els deixarà a tots i a totes ben perfumats i perfumades. 

Ha estat una jornada plena d’aprenentatges, diversió i descobriments per a tothom.